Det här är Complete Design

 Vill du öka ditt företags synlighet på marknaden? Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa profilkläder och presentreklam som hjälper ditt företag att synas på ett professionellt sätt .

Vårt sortiment omfattar allt från t-shirts till friluftskläder. Från pennor till hemindredning och en hel del golfartiklar från erkända varumärken som Callaway, Haglöfs, Dolomite, Craft m.fl.
Kom gärna och besök oss och se vår utställning där vi visar upp en del av vårt sortiment. 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Vi kan märka i stort sett alla produkter med er logotype .

Vi har lång erfarenhet av profil- och presentreklam

De flesta företag använder sig av  profilprodukter för att marknadsföra sig själva. Hur man använder produkterna kan variera. Ibland delas ut till företagets anställda och befintliga kunder men även till potentiella kunder i företagets målgrupp.

  Det är ett effektivt sätt för att driva försäljning och nå ut till en bredare krets av potentiella kunder samt bygga ett starkare varumärke. Vi har en mängd olika produkter att välja mellan. Allt från kläder, till USB-minne, golfartiklar och kaffemuggar, pennor, flyers, flaggor och godis och mycket, mycket mera.

Vi samarbetar bara med leverantörer som har en hög kvalitet vilket bl.a genererar att ditt varumärke förknippas med hög kvalitet.

Tillsammans jobbar vi fram vilken produkt som passar till vilket tillfälle. Genom rätt profilprodukter så ska ditt företag urskilja sig från era konkurrenter. Det är därför viktigt att produkterna får ditt företag att sticka ut i mängden. 

Kom gärna och besök oss och se vår utställning där vi presenterar våra produkter och de varumärken som vi arbetar med.

 

Kjelle Bertilsson
Jag har arbetat i branschen sen 1985 och startade Complete Design 2002.

Sedan 2023 driver jag Complete Design tillsammans med Christer Hultholm.

Med min gedigna erfarenhet och brinnande intresse för branschen så har jag kunskapen som krävs för att er profilering genom rätt produkter skapar ett värde och som får ert företag att synas – rätt produkt till rätt tillfälle.

Vi hjälper er att förverkliga er idé, från skisser till färdig produkt.
Tillsammans och med kunden i fokus, gör vi företagsprofilering till något roligt.

När jag inte jobbar så tar familjen en stor del av min tid och att snickra på diverse projekt hemmavid. Utöver det så golfar jag så fort tillfälle ges och att resa är inte heller dumt.

 Christer Hultholm

Jag har jobbat i branschen sen 1992 och blev redan då kollega till Kjelle.
I början ansvarade jag endast för logistiken med lager och leverans men det gled sedemera över till rent backoffice-arbete med både leverantörs- och kundkontakter – med sälj i fokus.
Med öga för detaljer och stenkoll på att det som går ut till kunder blir rätt tillsammans med alla år inom företagsprofilering kan jag hjälpa våra kunder på bästa sätt. Tillsammans med Kjelle är vi ett svårslaget team – testa oss!

Privat blir det mycket golfande och under fotbollssäsong hejar jag fram bästa laget i Allsvenskan – Bajen såklart.
Familjelivet blir sällan händelselöst med sambo, fyra barn (varav två utflugna) och två jack russell terriers. Så fort det finns möjlighet så älskar jag att resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* indicates required

Intuit Mailchimp